re-integratie kiezen logo

Re-integratie Naar Ondernemerschap specialisten in de regio Weert

Vind een Re-integratie Naar Ondernemerschap specialist in Weert. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie Naar Ondernemerschap te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie Eerste Spoor   Re-integratie Derde Spoor   Herstelcoaching bij Stress en Burnout   Re-integratie bij Kanker   Begeleiding 50-plus   Verzuimbegeleiding   Re-integratie naar Ondernemerschap  
Adres Franciscanessenstraat 7
Postcode 6031 BT Weert
Telefoon 06-51238413
Website http://coachultant.nl
E-mail info@coachultant.nl
Contactpersoon Peter Schreuders
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk klanttevredenheid: 8,5
Contact opnemen

De Coachultant

Wie zijn wij: coachingpraktijk met hoge klanttevredenheid 
 
team de Coachultant

Wat voor werk moet ik dan nu gaan doen? Wil ik hier wel blijven? Trek ik dit nog wel, waar is mijn energie heen? Ga ik eindelijk een carrièrewending maken? Ben ik nog wel voldoende gemotiveerd? Wat wil ik eigenlijk? Dit zijn vragen waar je niet altijd alleen uit komt. Of zelfs niet alleen uit kunt komen. Maar dat is begrijpelijk, want het is zeker niet makkelijk. Als ervaren coaching bureau zijn we er om je de antwoorden laten vinden. En daar zijn we goed in: ons klanttevredenheidcijfer was een 8,5., deze liggen ter inzage. Ook was de senior coach is 2009 genomineerd als coach van het jaar.
  

Gids naar jouw antwoord
Hebben we de antwoorden klaarliggen? Nee, maar we zorgen er wel voor dat je ze kunt vinden. Daarvoor bieden we afhankelijk van de persoonlijke behoefte en situatie een aantal diensten aan. om samen met jou doelgericht te zoeken naar het antwoord op jouw vraag. 


Onze werkwijze
We beginnen met een geheel vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek met de werkgever en/of de werkgever. Dat kennismakingsgesprek heeft tot doel om te bezien of er wederzijds voldoende “”klik”” is om samen van start te gaan. We kunnen tijdens dat gesprek de verkregen informatie omzetten naar een passende offerte want we vinden het van belang maatwerk te leveren. De privacy staat bij ons ook hoog in het vaandel. Pas na goedkeuring van de offerte gaat het traject daadwerkelijk van start. We werken volledig face to face op individuele basis.

Onze Praktijk
De Coachultant is bewust een kleine praktijk. Zo kunnen we flexibel zijn en je persoonlijke aandacht geven: bij ons ben je geen nummer. Wij werken zowel onder onze eigen vlag (www.coachultant.nl) maar zijn ook partner van Choice & Partners (www.choicenpartners.nl) en www.jongjong.nl. Daarnaast werken we als coach voor enkele psychiatrische zorginstellingen alsmede onderwijsinstellingen in Limburg & Brabant. De evaluaties van onze klanten liggen ter inzage en geven een hoop positiefs weer over onze klanttevredenheid en resultaten en daar doen we het voor.

Coaching met aandacht, betrokkenheid en respect 
Onze coach neemt de tijd om jouw situatie en achtergrond te inventariseren. We werken met open vizier en zijn down-to-earth: ervaringen delen en reflecteren waar nodig. Vanuit een positieve insteek en met respect. Want als jij weer blij kunt worden, beland je vanzelf op de goede weg. Uiteraard werken we op vertrouwensbasis en onder strikte privacyregels. 

Specialismes 
We zijn met name gespecialiseerd in: Spoor 1,2,3 Re-integratiecoaching, outplacement psychosociale re-integratie, burn-out begeleiding, starter coaching, loopbaanadvisering.  Als aanvulling bieden wij EFT voor traumaverwerking en oncologische re-integratiebegeleiding. We werken voor het MKB maar ook voor de Eigen Risico Dragers in opdracht van Verzekeringen en Arbodienstverleners. We bemerken een groeiende vraag naar meer specialisatie in (preventieve) Stress & Burn-out coaching. We hebben dan ook in die specifieke stressoren verder gespecialiseerd en met succes!

Meer weten? 
Bel voor een gratis voorlichtingsgesprek! : 06-51238413 of info@coachultant.nl

Coachlocaties Brabant: Eindhoven en Helmond
Limburg: (Neder)weert, Venray, Venlo, Roermond, Geleen Heerlen, Maastricht 
 
referentie-de-coachultant