re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Vlaardingen

Vind een Outplacement specialist in Vlaardingen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Reintegratie  Hoger Opgeleiden  Beroepskeuze  Coaching  Outplacement  Ouderen  Loopbaanbegeleiding 
Adres Peperstraat 14
Postcode 3131 CT Vlaardingen
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Contact opnemen

Werkcontact

 Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Outplacement is gevestigd in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Baarn, Utrecht en Breda en al jaren specialist op het gebied van outplacementreintegratie spoor 2 enverborgen (nog niet gepubliceerde vacatures). Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt 87% uit naar de gewenste baan. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in:
 
- Individueel outplacement op maat;
- Reintegratie spoor 2;
- Beroepenoriëntatie;
- Outplacement en reintegratie met opleiding;
- Outplacement en reintegratie voor 40 en 50-plussers;
- Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures).
 
Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of reintegratiedeskundige van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedereen is daarbij welkom. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of reintegratietraject.
 
Heeft u een vraag over outplacement of re-integratie spoor 2? Bel de Outplacement Telefoon van Werkcontact (088-0333008) en ontvang direct antwoord of advies van een erkende outplacement- of re-integratiedeskundige.
 
Onze outplacement- en loopbaanadviseurs zijn NOLOC-gecertificeerd.
 
Werkcontact is een UWV-erkend reïntegratiebureau en  aangesloten bij de Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten. Werkcontact heeft vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Baarn, Utrecht en Breda.