re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Vinkeveen

Vind een Outplacement specialist in Vinkeveen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Arbeidsdeskundig Onderzoek   50-plus   Verzuimbegeleiding   Outplacement  
Adres Groenlandse kade 65
Postcode 3645 BB Vinkeveen
Telefoon 023-5299453
Website http://www.enroutereintegratie.nl
E-mail info@enroutebv.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Enroute

Enroute is een full-service re-integratiebedrijf en ondersteunt zowel werkzoekende, werknemer, werkgever, verzekeraar als uitkeringsinstelling binnen Zuid-Kennemerland (Haarlem e.o) bij hun re-integratieactiviteiten.
 
Wat is re-integratie?
Re-integratie is het proces van terugkeren naar werk. Als u een uitkering heeft en weer aan het werk wilt, krijgt u te maken met re-integratie. Dit is ook het geval als u werkt en vanwege een handicap of ziekte uw werk niet goed kunt doen.
 
Wat doet een re-integratiebedrijf?
Een re-integratiebedrijf (re-integratiebureau) helpt u om weer aan het werk te komen. De gemeente of het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) schakelt deze voor u in maar in veel gevallen heeft u ook zeggenschap bij uw keuze.
 
Re-integratie vanuit werk
Heeft u werk, maar dreigt u het te verliezen? Of wordt u ziek? Dan kunt u te maken krijgen met een re-integratietraject vanuit werk. U kijkt met uw werkgever of u een oplossing kunt vinden om weer aan de slag te gaan. Als dat niet lukt, gaat u met uw werkgever kijken of u wel bij een andere werkgever aan het werk kunt. Dit noemt men re-integratie tweede spoor (spoor 2).
 
Re-integratie vanuit een uitkering
Wanneer u een uitkering van UWV of de gemeente krijgt, kunnen wij u helpen om weer aan het werk te komen. U dient dan wel toestemming te krijgen van uw klantmanager, werkcoach of arbeidsdeskundige. Maakt u gebruik van een WWB, ziektewet, WW, WIA, WAO, WAZ of Wa-jong uitkering? U komt dan mogelijk in aanmerking voor een re-integratietraject. 

Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Wil u meer weten hoe Enroute haar re-integratie activiteiten vorm geeft? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak of bekijk onze nieuwe website: Enroute Re-integratieadviseurs