re-integratie kiezen logo

Re-integratie Gemeente specialisten in de regio Nijmegen

Vind een Re-integratie Gemeente specialist in Nijmegen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie Gemeente te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Re-integratie UWV   Re-integratie Gemeente   Outplacement   Jobhunting   Wajong   Sociale Activering   Autisme  
Adres Oranjesingel 2A
Postcode 6511 NS Nijmegen
Telefoon 024-8482188
Website http://re-integratie.nu
E-mail Schoonenberg@re-integratie.nu
Contactpersoon Maria Schoonenberg
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk 8,7 (Blik op Werk)
Contact opnemen

Schoonenberg Re-integratie

Ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar werk

Dienstverlening op maat staat centraal bij Schoonenberg Re-integratie. Elke cliënt verdient zijn/haar eigen persoonlijke benadering. Samen met u kijken we waar u zich fijn bij voelt en wat u terug wilt vinden binnen uw (nieuwe) werkplek. Waar moet uw werkomgeving aan voldoen zodat u zich er prettig kunt voelen? Als u dus nu voor een keuze staat; “hoe nu verder?”, laat mij u dan inspireren om bewuste keuzes te maken op basis van de juiste argumenten. Uw wensen, kwaliteiten en vaardigheden worden in beeld gebracht om zo de juiste baan te vinden die u op het lijf geschreven is.

Maria Schoonenberg van Schoonenberg Re-integratie

Schoonenberg Re-integratie heeft ruim 25 jaar ervaring met het begeleiden van mensen naar werk. Op een enthousiaste wijze en met ontzettend veel plezier in het werk vind ik waarschijnlijk ook voor u de juiste werkplek!

  Keurmerk Schoonenberg Re-integratie