re-integratie kiezen logo

Re-integratie Naar Ondernemerschap specialisten in de regio Nieuw Vennep

Vind een Re-integratie Naar Ondernemerschap specialist in Nieuw Vennep. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie Naar Ondernemerschap te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Eerste Spoor   Tweede Spoor   Outplacement   Coaching   Loopbaanbegeleiding   Wet Poortwachter   Arbeidshandicap   Verzuimbegeleiding   Re-integratie naar Ondernemerschap   Burnout   50+  
Adres Zomerpark 5
Postcode 2151 HB Nieuw Vennep
Telefoon 0252-867453
Website http://www.hartman-reintegratie.nl
E-mail info@hartman-reintegratie.nl
Contactpersoon Chantal Hartman
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Noloc erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Hartman Re-integratie

Specialist op gebied van Re-integratie Spoor 2 - Outplacement - Loopbaanadvies


Het doel van Hartman Re-integratie is uw medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk krijgen, binnen of buiten uw organisatie. Uw medewerker dreigt zijn baan te verliezen vanwege uitval, disfunctioneren of reorganisatie. Voor u als werkgever komt er dan heel wat bij kijken. Bij ziekte of uitval hebt u namelijk direct te maken met verplichtingen volgens de Wet Verbetering Poortwachter. Deze wet is bedoeld om zieke medewerkers zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Maar ook intern staat u voor de uitdaging dat de werkzaamheden gewoon doorgaan. We ondersteunen u als werkgevers via re-integratie spoor 2, outplacement, loopbaanadvies en coaching. Deskundigheid, kwaliteit en betrokkenheid staan hierin centraal.

ONZE DIENSTEN

Re-integratie Spoor 2 Trajecten
Zorgeloze en persoonlijke begeleiding voor een duurzame uitstroom van uw medewerker. Inclusief compleet en sluitend re-integratie- dossier volgens de eisen van het UWV.

Outplacement Trajecten
Professionele begeleiding bij het vinden van een andere baan voor  uw medewerker. Een praktische en resultaatgerichte aanpak met een  slagingspercentage van 83%.

Re-integratie Spoor 1 - Bedrijfs-Counseling
(Preventieve) counseling voor uw medewerker die (tijdelijk) vastgelopen is of frequent kort verzuimd. De gesprekken zorgen voor gezond presteren en een frisse kijk op de toekomst.

Loopbaan-Begeleiding
Hulp bij uiteenlopende loopbaanvragen. Uw medewerker wordt  gestimuleerd om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Wij staan voor duurzame re-integratie
Wij geloven erin dat re-integratie werkt. En zeker als iemand zich weer een tijd lang kan ontplooien in zijn of haar werk. Wij zien dat als ‘duurzame re-integratie’. Met groot enthousiasme stimuleren wij mensen om te onderzoeken waar ze staan, wat ze willen en hoe ze hun doelen kunnen bereiken.

Dit vinden wij ook belangrijk

Wij werken met mensen. En daarom vinden wij het belangrijk om uw medewerker met grote zorg te begeleiden richting de arbeidsmarkt. Wij zijn nauw betrokken in elk traject en door onze actuele vakkennis weten wij waar wij het over hebben. Door onze praktische en resultaatgerichte aanpak stimuleren, motiveren en enthousiasmeren wij uw medewerker in het  vinden van een nieuwe baan of in een betere werkhouding in de huidige functie. En bij het afscheid nemen van uw medewerker wij precies welke stappen u en uw medewerker moeten nemen, zodat er voor iedereen een win-win situatie is. Tips loonsanctie voorkomen

Zo gaan wij voor u te werk
De kortste weg naar ander werk én de juiste mensen op de juiste plek! In elk traject werken wij in 2 fases naar het eindresultaat. Een goede basis vormen het kennismakingsgesprek en het intakegesprek. Het opbouwen van een vertrouwensband is hierin een belangrijk aspect. Vervolgens is er bij de re-integratie- en outplacementtrajecten uitgebreide aandacht voor het vormgeven van een persoons- en beroepsprofiel. Van hieruit wordt er in de arbeidsmarktfase gekeken naar een geschikte nieuwe baan. Deze fases kunnen bij loopbaanbegeleiding ook worden doorlopen, maar er kan ook worden gekozen voor een traject op maat.

Daarom kiest u voor Hartman Re-integratie
• Loonsanctievrij en een plaatsingsscore van 83%
• Bij u in de buurt: regio Noord Holland, Zuid Holland, Flevoland en Utrecht
• Individuele en professionele begeleiding en NOLOC geregistreerd
• Kwaliteit en maatwerk tegen een scherp tarief
• Professionele hulp bij complex en langdurig verzuim conform kwaliteitseisen UWV
Volgen de richtlijnen Wet Verbetering Poortwachter en privacy beleid
• Diepgaande kennis van de lokale arbeidsmarkt
• We beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk
• Ons plaatsingsresultaat en klanttevredenheid is zeer hoog

Voor advies of meer informatie neemt u contact met Hartman Re-integratie voor een gratis kennismakingsgesprek via telefoonnummer 0252-867453, via e-mail info@hartman-reintegratie.nl of bezoek de website www.hartman-reintegratie.nl. We beschikken over meerdere vestigingen in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht en maken graag een afspraak bij u op kantoor. Ruime ervaring binnen de zorg, kinderopvang, onderwijs, retail, schoonmaakbranche, bouw, zakelijke dienstverlening financiële sector en overheid.