re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Houten

Vind een Outplacement specialist in Houten. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Outplacement   Hoger Opgeleiden   30-plussers   Loopbaanbegeleiding   Sollicitatiebegeleiding  
Adres Papiermolen 34
Postcode 3994 DK Houten
Telefoon 030-6386666
Website http://www.bureaudijkhuis.nl
E-mail info@bureaudijkhuis.nl
Contactpersoon Bas Dijkhuis
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Bureau Dijkhuis

Wilt u ook werken met plezier?

Laat u dan ondersteunen door Bureau Dijkhuis. Bureau Dijkhuis laat u weer met plezier aan het werk gaan. Wij bieden loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleide 30-plussers en zijn gespecialiseerd in re-integratietrajecten en outplacementtrajecten.

 

Als hoger opgeleide moet u bij sollicitaties concurreren met een groot aantal andere kandidaten. Vaak solliciteren op een functie wel meer dan honderd gegadigden. De werkgever heeft het voor het kiezen. En steeds weer krijgt u na een brief of een gesprek te horen dat de keuze helaas toch niet op u is gevallen.

 

Herkent u dit? Dan kan de aanpak van Bureau Dijkhuis u helpen. Wij bieden intensieve individuele begeleiding op maat en gaan veel verder dan een testje en een sollicitatietraining. Wij staan met u stil bij wie u bent, wat u het liefste wilt, wat u het beste kunt en kijken met u hoe u dat kunt vertalen in een concreet en aantrekkelijk aanbod voor werkgevers. Vervolgens helpen wij u u op een inventieve en creatieve manier te presenteren op de arbeidsmarkt en ondersteunen u totdat u de baan gevonden heeft die bij u past.

 

Onze kracht is dat wij u leren hoe u vanuit uw kracht de baan vindt die bij u past. Onze missie is u met plezier aan het werk te laten gaan.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek, neem dan contact met ons op: 030-6386666 of info@bureaudijkhuis.nl. Wij zijn gevestigd in Houten, bij Utrecht.

Bas Dijkhuis van Bureau Dijkhuis