re-integratie kiezen logo

Re-integratie Gemeente specialisten in de regio Helmond

Vind een Re-integratie Gemeente specialist in Helmond. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Re-integratie Gemeente te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Tweede Spoor  Derde Spoor  Verzuimbegeleiding  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Jobcoaching  Re-integratie Gemeente  Loopbaanbegeleiding  Arbeidsdeskundig Onderzoek 
Telefoon 088-0707800
Website https://trajectconsult.nl
E-mail info@trajectconsultbv.nl
Contactpersoon Ramon Verstappen
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk en Noloc erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Traject Consult

Re-integratiebureau Trajectconsult

In onze re-integratietrajecten begeleiden wij cliënten naar een nieuwe, passende baan. Om tot een snel en duurzaam resultaat te komen doorlopen onze cliënten een uitgebreide training die gericht is op (h)erkennen van de eigen kwaliteiten/competenties, het maken van de juiste beroepskeuzes en het opdoen van sollicitatie- en netwerkvaardigheden. Daarnaast wordt uiteraard een intensieve jobhunt uitgevoerd.
 
Een belangrijke pijler onder onze re-integratietrajecten is empowerment: het leren kennen van de eigen sterke punten en het uitgaan van de eigen kracht van de cliënt.
 
Re-integratie 2e spoor (uitstroombegeleiding zieke medewerkers)
Als wij de re-integratie van uw medewerker uitvoeren, voldoet u op dit punt aan uw verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Verbetering Poortwachter.    
 
Re-integratie Gemeente
Wij verzorgen trajecten voor WWB’ers en jongeren in de Wet Wij, gericht op participatie en plaatsing in regulier werk. 
 
Re-integratie UWV
In verschillende uwv-regio’s voeren onze mensen trajecten uit die gericht zijn op plaatsing van uitkeringsgerechtigden in regulier werk.