re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Heiloo

Vind een re-integratiebureau in Heiloo voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
50-plus   re-integratie tweede spoor   outplacement  
Adres Heerenweg 133
Postcode 1851 KN Heiloo
Telefoon 06-53418131
Website http://www.activecasemanagement.nl
E-mail info@activecasemanagement.nl
Contactpersoon Jos Mulder
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Active Case Management

Active Case Management – wij begeleiden 50-plussers weer naar een baan die bij hen past

Wat is re-integratie 2e spoor?
Na uitval door ziekte zal een werknemer normaal gesproken re-integreren bij zijn huidige werkgever. Dit kan echter niet altijd. Zo kan het zijn dat de werknemer door de ziekte zijn huidige werkzaamheden niet meer kan uitvoeren. Er moet dan gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar dit is niet altijd mogelijk. Wanneer er geen mogelijkheden zijn om de werknemer te laten re-integreren bij zijn huidige werkgever, zal er gezocht gaan worden naar de mogelijkheden van re-integratie bij een andere werkgever. Re-integratie bij de huidige werkgever wordt ook wel ‘eerste spoor’ genoemd, re-integratie bij een andere werkgever ‘tweede spoor’.

Wat kan Active Case Management betekenen voor re-integratie 2e spoor?

Gedeeltelijke werkhervatting, subsidies

Ons doel is liefst een volledige werkhervatting te realiseren. Soms is alleen een gedeeltelijke werkhervatting mogelijk. Dit kan op verschillende manieren ingevuld worden. Afhankelijk van de situatie kunnen hierover afspraken worden gemaakt. Alle voor u gunstige financiële regelingen zijn bij ons bekend. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Denk aan:
• Proefplaatsing
• Detachering- / uitzendcontract
• Direct overgaan naar een andere werkgever
• Welke subsidies 


Rapportages
Als opdrachtgever hoeft u zich hierover niet druk te maken. Van Active Case Management ontvangt u periodiek heldere rapportages over de verrichte activiteiten en de nog te nemen stappen.

Arbeidsdeskundige rapportage
Wij bekijken samen met de opdrachtgever of het ‘Poortwachtersdossier’ voldoet aan de wettelijke verplichtingen . Active Case Management werkt nauw samen met een regsister arbeidsdeskundige voorheen werkzaam bij het UWV, iemand die op de hoogte is van de meest recente regelgeving op dit gebied. Op verzoek kan ook een arbeidsdeskundige rapportage worden opgesteld voor uw medewerker.

Een geslaagd 2e spoortraject
Hulp inroepen van een capabele re-integratieadviseur, zoals Active Case Management zal de kans van slagen van een traject 2e spoor flink vergroten. Heeft u een werknemer die een tweede spoortraject wil doorlopen? Of bent u zelf een werknemer die een dergelijk traject wil volgen? Neem gerust contact met ons op.