re-integratie kiezen logo

Re-integratiebedrijven in de regio Haaksbergen

Vind een re-integratiebureau in Haaksbergen voor begeleiding van uw re-integratietraject. U kunt re-integratiebureaus vergelijken op basis van heldere bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Re-integratie Gemeente   Outplacement   Autisme   ADHD   50-plus  
Telefoon 074-2509002
Website http://www.overstap.nl
E-mail info@overstap.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Adviesbureau De Overstap

Wilt u ons inschakelen voor een tweede spoor traject of advisering m.b.t certificering Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)? Bent u werkgever en ziet u binnen uw bedrijf mogelijkheden voor mensen met talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt? Onze re-integratieconsulenten en Jobcoaches onderzoeken graag met u of uw (innovatieve) projecten haalbaar zijn. Zo profiteert u volledig van de mogelijkheden die we in huis hebben. Wij proberen altijd werknemers in het arbeidsproces houden, ook als iemand een arbeidsbeperking blijkt te hebben. Wij vinden dat iedereen recht heeft op betaald en passend werk en hebben ons tot doel gesteld daar een zo groot mogelijke bijdrage aan te willen leveren.
 
Hieronder vindt u een aantal van onze trajecten en activiteiten:
-  Re-integratietrajecten 2e spoor.
-  Outplacementtrajecten.
-  Functiegeschiktheidstesten, loopbaanadvisering.
-  Adviseren, ondersteunen behalen Prestatieladder Socialer Ondernemen.
-  Jobcarving, functiecreatie.
-  Jobcoaching van verschillende doelgroepen.
-  Re-integratietrajecten (Autisme, LVG, Psychisch). 
-  Participatie trajecten Gemeenten.
-  50+ trajecten (doelgroep 50 jaar en ouder) voor werkzoekenden. 
-  Sollicitatiecursussen.
-  VCA-training, ook voor moeilijklerende, erkende scholingsorganisatie UWV.
 
De Overstap is een door UWV erkende organisatie die zich onder meer richt op cliënten die een lichte, tot een combinatie van ernstige meervoudige complexe problematiek hebben. U kunt hierbij denken aan een functionele beperking, een handicap zoals in het spectrum van autisme, ADHD, Borderline, Gilles de la Tourette of in karaktereigenschappen. Ook externe factoren die voortkomen uit het sociale milieu kunnen arbeidstoeleiding/functioneren op een werkplek verstoren. Onze cliënten zijn divers en functioneren op niveaus welke variëren van praktijkschool tot universiteit.
 
Adviesbureau De Overstap heeft vestigingen in Hengelo, Zwolle, Leeuwaarden, Arnhem en Gaanderen is daarnaast werkzaam door heel Nederland.