re-integratie kiezen logo

Arbeidsdeskundig Onderzoek specialisten in de regio Doetinchem

Vind een Arbeidsdeskundig Onderzoek specialist in Doetinchem. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Arbeidsdeskundig Onderzoek te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Burnout  Psychologisch Onderzoek  Outplacement 
Adres Raadhuisstraat 20
Postcode 7001 EW Doetinchem
Telefoon 0314-381382
Website https://www.radmer-arbeidsadvies.nl
E-mail info@radmer-arbeidsadvies.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk
Contact opnemen

Radmer Arbeidsadvies

Radmer Arbeidsadvies kan u helpen met verschillende vormen van re-integratie. Bekijk hieronder onze re-integratiediensten om te kijken wat we voor u kunnen doen:  

• Arbeidsdeskundig onderzoek: De bedrijfsarts en onze arbeidsdeskundige beoordelen de situatie van uw werknemer en geven duidelijkheid over de mogelijkheden, beperkingen en re-integratiemogelijkheden.

•  Coaching na burn-out of stressklachten: Radmer helpt uw medewerker om op een verantwoorde manier weer terug aan het werk te gaan.

• Re-integratie 1e spoor: U wilt uw werknemer graag binnen uw organisatie houden. Radmer bekijkt de mogelijkheden, geeft duidelijk advies en gaat er vervolgens mee aan de slag.

• Re-integratie 2e spoor: Misschien is het beter als uw werknemer gaat re-integreren in een andere organisatie? Radmer verzorgt niet alleen de begeleiding van uw werknemer maar zorgt er ook voor dat alles goed geregeld wordt volgens de Wet Verbetering Poortwachter. 

Over Radmer Arbeidsadvies

Radmer Arbeidsadvies is een arbeidsadviesbureau dat werkt voor werkgevers, werknemers, werkzoekenden en het UWV. Radmer adviseert over uiteenlopende zaken waarbij ‘passend werk’ altijd centraal staat. Radmer werkt met een team van ervaren arbeidsdeskundigen en adviseurs. De locaties van Radmer liggen verspreid over Overijssel en Gelderland met Doetinchem als zetel voor ons hoofdkantoor.