re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Dalfsen

Vind een Outplacement specialist in Dalfsen. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Wet Poortwachter   Arbeidsdeskundig Onderzoek   Outplacement   Van Werk naar Werk   Loopbaanbegeleiding  
Telefoon 038-4268551
Website http://www.jennix.nl
E-mail info@jennix.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van Oval
Contact opnemen

Jennix

 Zo snel mogelijk een nieuwe baan voor uw werknemer.

Heldere tarieven en zorgvuldige begeleiding.
 
Outplacement en re-integratie 2de spoor
 
Als werkgever heeft u belang bij een professioneel, efficiënt en resultaatgericht outplacement- of 2de spoor re-integratietraject. Jennix heeft zich hierin gespecialiseerd. Uw en ons doel is een nieuwe, passende werkkring voor uw werknemer. 

Jennix Re-integratie en Outplacement
 
Outplacement
Jennix verzorgt outplacementtrajecten voor werknemers in organisaties in bedrijfsleven, publieke sector en gezondheidszorg. Omdat de trajectplannen individueel worden opgesteld, variëren de kosten per werknemer. Na de intake ontvangt de opdrachtgever een gespecificeerde offerte en plan van aanpak. Daarin zijn alle kosten van het gehele traject transparant en inzichtelijk weergegeven. 
 
Re-integratie 2de spoor
Is een medewerker langdurig ziek, dan eist de Wet Verbetering Poortwachter van de werkgever een reintegratie inspanning. Eerst wordt bekeken of de zieke medewerker zijn werk kan hervatten binnen zijn eigen functie. Kan dat niet en is er binnen de organisatie geen passende functie beschikbaar, dan eist de Wet Verbetering Poortwachter dat u deze medewerker helpt aan een andere passende baan buiten uw organisatie. 
 
Jennix is gespecialiseerd in re-integratie 2de spoor voor middelbaar en hoger opgeleiden. Wij gaan niet uit van de beperkingen van uw medewerkers, wij kijken naar hun mogelijkheden, competenties en toekomstplannen.
 
Duurzaam perspectief  
Ons outplacement- en re-integratieprogramma gaat verder dan het vinden van een goed betaalde baan. Bewuste keuzes voor persoonlijke groei, werk/privé balans en carrièredoelen zijn essentieel voor het slagen van een traject. Het voor de lange termijn ontwikkelen en bepalen van de loopbaan van uw medewerkers vormt de kern van onze methode. Hun opleiding, kennis, ervaring en competenties vormen de basis. Bij Jennix verbreden ze hun focus: niet alleen het oriënteren op een nieuwe baan, maar ook op een duurzaam perspectief.