re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Culemborg

Vind een Outplacement specialist in Culemborg. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   Burnout   Studiekeuze   Empowerment   
Adres Zandstraat 23a
Postcode 4101 EC Culemborg
Telefoon 0345-778852
Website http://www.correnteza.nl
E-mail info@correnteza.nl
Contactpersoon Valentina Gomes
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Correnteza

Je werk weer oppakken bij re-integratie is niet altijd gemakkelijk. Het is daarom van belang uit te zoeken hoe je je werkende leven in de toekomst wilt gaan vormgeven. Kun je terugkeren in je oude functie of ben je op zoek naar een nieuwe functie, of zelfs een nieuwe werkomgeving? Hoe kun je de kans verkleinen dat je opnieuw ziek wordt? En hoe zorg je dat de verhouding met je werkgever goed blijft, wanneer jij heel voorzichtig je stappen zet op weg naar herstel terwijl hij of zij je liefst zo snel mogelijk weer aan het werk ziet?

 
Als werkgever is de gezondheid van je werknemer van groot belang, maar je hebt bij ziekteverzuim ook te maken met organisatorische en financiële consequenties. Correnteza voert oriënterende gesprekken met zowel de werkgever als  de werknemer en brengt in kaart wat de wensen en verwachtingen zijn. In het begeleidingstraject voor de re-integratie van de werknemer houden we je voortdurend op de hoogte van de vorderingen van de werknemer.

Correnteza biedt onafhankelijke professionele ondersteuning aan zowel werknemers als werkgevers, functioneert als bruggenbouwer en draagt er zorg voor dat arbeidspotentieel duurzaam en op een gezonde manier wordt ingezet. Onze rol is ondersteunend, prikkelend en meesturend.

Correnteza - ontwikkeling in werk en leven