re-integratie kiezen logo

Burnout specialisten in de regio Capelle aan den IJssel

Vind een Burnout specialist in Capelle aan den IJssel. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Burnout te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie bij Kanker  Tweede Spoor  Eerste Spoor  Derde Spoor  Burnout  Verzuimbegeleiding  Werkplekonderzoek 
Adres Dorpsstraat 107
Postcode 2903 LA Capelle aan den IJssel
Telefoon 06-21909445
Website https://bureaucenc.nl
E-mail info@bureaucenc.nl
Contactpersoon Marina Fransen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Bureau C&C

Bureau C&C is al jarenlang door heel Nederland het vertrouwde adres voor effectieve inzetbaarheid bij kanker of een andere ingrijpende ziekte.

30.000 tot 40.000 duizend werknemers krijgen jaarlijks de diagnose kanker. Naast een vaak intensief behandeltraject is het voor deze mensen belangrijk om weer aan het werk te kunnen en/of te blijven. Tussen de 60 en 90% wil binnen 1½ jaar het werk weer hervatten. Waar mogelijk blijven werknemers soms ook werken tijdens de behandelingen. 

Al onze coaches en arbeidsdeskundigen zijn deskundig en bieden individuele en resultaatgerichte begeleiding aan werknemers én werkgevers. Omdat ieder mens en elk traject anders is, bieden wij maatwerk door tijdens een intakefase in kaart te brengen wat nodig is om tot de juiste begeleiding en het beste resultaat te komen. Door het hele land kunt u bij ons terecht voor:

• Arbeidsdeskundige onderzoeken / werkplekonderzoeken
• Re-integratie 1e, 2e en 3e spoor
• Counseling & Coaching
• Trainingen en Presentaties
• Inzet van in oncologie gespecialiseerde bedrijfsarts 

Werknemers ervaren het als bijzonder prettig om te kunnen sparren met iemand die (ervarings)deskundig is. Werkgevers zijn gebaat bij een resultaatgerichte aanpak om op die manier de schadelast zoveel mogelijk te beperken. Op donderdagmiddag kunt u van 14.30 tot 16.00 uur geheel vrijblijvend bij ons terecht met al uw vragen over kanker of een andere ingrijpende ziekte en de daaruit voortvloeiende gevolgen.


Contact

Voor een afspraak met een van onze coaches of arbeidsdeskundigen, belt u naar ons hoofdkantoor op 06-21909445 of stuurt u een e-mail info@bureaucenc.nl 


Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Re-integratie Tweede Spoor  Re-integratie Eerste Spoor  Burnout 
Telefoon 0613395209 (John) of 0651602247 (Theo)
Website https://www.sustainingpeople.nl
E-mail info@sustainingpeople.nl
Contactpersoon John van der Meij, Theo de Roon
Contact opnemen

Sustaining People!

 
Team Sustaining People
 
Sustaining People!, opgericht door John van der Meij (links op foto) en Theo de Roon MSc (rechts op foto), heeft een top 10 opgesteld met redenen waarom driekwart van de mensen het niet naar hun zin heeft op het werk en dat vaak ook naar de privésfeer meenemen:

 

1) Niet in contact met eigen ‘drives’, weinig energie of burn-out, te weinig over hun eigen profiel, innerlijke biografie of wat nou echt de bedoeling van hun werk-leven is, weten.

2) Te weinig afwisseling in het werk.

3) Niet weten waar de echte eigen krachten liggen.
4) Angst om te falen.
5) Familieomstandigheden eist alle aandacht.

6) Targets worden niet gehaald, tegenvallers.
7) Slechte omgang met collega’s.
8) Slecht ingewerkt, in het diepe gegooid of geen coaching.

9) Onzekerheid over de baan.

10) Verkeerde aansturing door gebrekkig management of reorganisatie.
​


Veel mensen die bij Sustaining People langskomen om te praten over hun persoonlijke en zakelijke carrière geven dezelfde twijfels aan:

• ‘’Ik wil voorkomen dat situaties met werkgevers zich herhalen.’’
• ‘’Ze zitten heus niet op mij te wachten.’’
• ‘’Ik heb geen idee hoe ik het vinden van werk dat bij mij past nu efficiënt moet aanpakken.’’
• ‘’Ik voel me niet vrij om te bewegen zoals ik dat graag wil.’’
• ‘’Ik voel me daardoor onrustig, onzeker, opgebrand, gevangen, onbegrepen, niet zinvol bezig of zie geen uitweg.’’

Wij zijn een re-integratiebureau maar wel net even anders dan je gewend bent. Sustainingpeople!, John en Theo, zijn loopbaanontwikkelaars met verstand van mens en organisatie, kunnen echt iets bemiddelen dat voor een ommekeer zorgt in kwaliteit van leven, jobcoach en re-integratie 2e spoor specialist. Wij zijn werkzaam voor UWV, 1e en 2e spoortrajecten en wij bieden UWV trajecten “Naar Werk” en “Werkfit maken”.
 
Alles wat jij op dit moment nodig hebt!
 
Persoonlijke ontwikkeling, het werk waar jij van houdt en een leuk leven met plezier en voldoening dat bij jou past. Allemaal binnen één organisatie. Daardoor kennen we jouw casus, jouw (toekomstige) werkgever als geen ander. Ook zijn wij goed in starters-begeleiding en ZZP aanpak.

“ Feel better” specialisten
 
 John heeft een traject ontwikkeld waardoor jij je structureel beter gaat voelen,  door beter keuzes te maken en je gaat weten en voelen wat je echt wil.
 
Burnout specialisten
 
We hebben speciaal traject voor effectief burnout-herstel, omdat Theo ook Jungiaans Analytisch Therapeut is. 
 
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de klant en/of de re-integratie coach kunt u ter oriëntatie een afspraak maken met Theo ( of John voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis hiervan kan jij beslissen of SustainingPeople! het re-integratiebureau is welke bij jou past en jou het beste kan begeleiden bij jouw re-integratietraject. 

Wil je meer weten over SustainingPeople!, wie wij zijn en onze overige diensten? Bekijk dan onze website of neem telefonisch contact met John (0613395209) of Theo (0651602247)