re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Apeldoorn

Vind een Outplacement specialist in Apeldoorn. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Outplacement   Werkplekonderzoek   Loopbaanbegeleiding   Sollicitatietraining   Wet Poortwachter   Paardencoaching  
Adres Spadelaan 212
Postcode 7331 AL Apeldoorn
Telefoon 055-5348740
Website http://www.maa-coaching.nl
E-mail info@maa-coaching.nl
Contactpersoon Ineke van Rheenen
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk keurmerk met klanttevredenheid 8,7 en Noloc erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

MAA Coaching

Voor wie?
Voor werkgevers, die langdurig zieke medewerkers intern of extern willen herplaatsen. Voor werknemers die in overleg met de werkgever hun loopbaan intern of extern willen voortzetten.
 
Wat komt er aan bod?
Bij interne re-integratie 2e spoor krijgt u advies, bijvoorbeeld met betrekking tot de inzet van instrumenten of het aanpassen van een mogelijke werkplek. Bij externe re-integratie gaan we actief met u of uw medewerker op zoek naar passend werk.
 
We begeleiden mensen individueel bij hun re-integratietraject. Het is een intensieve begeleiding, erop gericht om na een onderbreking van het arbeidsproces weer in beweging te komen, het zelfvertrouwen te hervinden en zich weer op de toekomst te richten. Het re-integratietraject verloopt in vaste stappen met een heldere doelstelling voor ogen.
 
Wat levert het op?
Een nieuwe functie bij een andere organisatie. Ook een om-, her- of bijscholingstraject, dat reëel perspectief op werk biedt, behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan men ervoor kiezen, als de kansen op succes goed zijn, te starten met een eigen bedrijf. Verreweg de meeste cliënten slagen erin binnen een jaar een nieuwe werkplek te vinden. Lukt dit onverhoopt niet, dan weet u in ieder geval wat u wilt en hoe u uw doel kunt bereiken. Met de verworven inzichten en aangereikte handvatten kunt u zelfstandig verder.
 
UWV-Werkfit maken
 Binnen de dienst Werkfit maken gaat u met een coach aan de slag om uw persoonlijke effectiviteit te verbeteren en om uw arbeidsmarktpositie in kaart te brengen. U bepaalt samen op welke activiteit de focus ligt, zo volgt u een traject op maat. Uitgebreide informatie is te vinden op onze website www.maa-coaching.nl.

Privacy

Tijdens uw traject waarborgt MAA coaching uw privacy, zoals opgenomen in ons privacy reglement, op te vragen bij ons secretariaat. Wij voldoen aan de meldingsplicht conform de WBP bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts na uitdrukkelijke toestemming van u aan derden ter inzage gegeven

MAA - coaching heeft het BOW keurmerk sinds 2006  en werkt vanuit het zelfmanagementprincipe! Meer over MAA Coaching? Lees dan ook het interview met oprichtster Ineke van Rheenen.

Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   50-plus   Arbeidsdeskundig Onderzoek   
Adres Oude Apeldoornseweg 41-45
Postcode 7333 NR Apeldoorn
Telefoon 0570-624899
Website https://www.staatvandienst.nl
E-mail info@staatvandienst.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk (Werkzoekenden 8, Opdrachtgevers 7,7), Plaatsingsresultaat 83% via UWV Werkbedrijf, OVAL lid
Contact opnemen

Staatvandienst

Wat is jouw Staatvandienst 

Staatvandienst werkt exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij helpen jou bij re-integratie, outplacement en loopbaanadvies.

Werk voor iedereen
Iedereen wil werken, het liefst op een leuke werkplek. Niemand kiest voor een uitkering. Staatvandienst helpt je bij het vinden van werk. Of je nu jong of oud bent, allochtoon of autochtoon, kort of lang werkloos, wel of geen lichamelijke beperkingen of psychische klachten hebt, er zijn mogelijkheden voor iedereen.

Staatvandienst, regionaal de sterkste
Staatvandienst vindt het belangrijk om regionaal te werken. Wij wonen in de regio, spreken de taal van de regio en kennen de regionale arbeidsmarkt. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van coaching, re-integratie en outplacement en beschikken over een uitgebreid en stevig netwerk. Ons plaatsingsresultaat is bovengemiddeld, onze klanttevredenheid is hoog. Staatvandienst werkt in opdracht van UWV WERKbedrijf, gemeenten, werkgevers en inkomensverzekeraars. Samen maken wij er werk van

Onze Visie
Staatvandienst staat voor een persoonlijke, daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Wij gaan voor jou en de opdrachtgever actief en gericht aan de slag, met maar één doel: nieuw, passend en duurzaam werk vinden. Hoe? Met hart voor en oprechte interesse in de mens!

Onze Missie
Staatvandienst begeleidt je bij het ontwikkelen van je kwaliteiten en bij het benutten van je mogelijkheden. Wij adviseren en ondersteunen organisaties in vraagstukken op het gebied van re-integratie en outplacement. Wij creëren nieuwe mogelijkheden voor werk. Onze uitgebreide en langjarige ervaring stelt ons in staat om voor zeer uiteenlopende doelgroepen de rol van wegwijzer, coach en bemiddelaar te vervullen.        

Persoonlijk traject
Ben je doorverwezen via UWV WERKbedrijf, gemeente of werkgever of ben je je zelf aan het oriënteren op een re-integratietraject? Staatvandienst is je behulpzaam bij het vinden van een nieuwe baan. Wij bieden je een maatwerktraject dat afgestemd is op jouw wensen, capaciteiten, belastbaarheid en inzicht in de arbeidsmarkt. Bij Staatvandienst volg je een persoonlijk traject naar passend duurzaam werk. Wie dat wil, kan onderdelen van het traject volgen in een kleine groep. Je wordt begeleid door een vaste consultant met kennis van zaken. De gesprekken met je consultant vinden plaats op locaties van Staatvandienst in de regio. Staatvandienst heeft toegang tot een ruim aanbod aan vacatures. Samen maken wij er werk van!