re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Amsterdam

Vind een Outplacement specialist in Amsterdam. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Outplacement   Loopbaanbegeleiding   Onderwijs  
Adres Haarlemmerweg 10-a
Postcode 1014 BE Amsterdam
Telefoon 070-3061845
Website http://www.onderwijs-herstart.nl
E-mail info@onderwijs-herstart.nl
Contact opnemen

Onderwijs-Herstart

Re-integratie en Outplacement voor het Onderwijs

Afkomstig uit het onderwijs en op zoek naar een outplacementbureau? Onderwijs-Herstart helpt u verder. Pragmatisch en resultaatgericht.

Onderwijs-Herstart is gespecialiseerd in loopbaantrajecten in opdracht van onderwijsinstellingen. Door de ruime ervaring in begeleiding van kandidaten uit het onderwijs en de aanwezige kennis van de onderwijssector is Onderwijs-Herstart in staat om uitstekende resultaten te realiseren. Meestal is een nieuwe baan het doel van het outplacementtraject. Dit kan zowel binnen als buiten het onderwijswerkveld zijn.

Onderwijs-Herstart heeft vestigingen in Amsterdam (twee vestigingen), Utrecht, Den Haag en Haarlem.

De loopbaantrajecten van Onderwijs-Herstart zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste traject te bespreken. Interesse? Kijk op onze website voor meer informatie of belt u ons voor een afspraak op ons centrale telefoonnummer: 070 306 18 45

 


Logo bedrijf
Tweede Spoor Re-integratie   Hoger Opgeleiden   Managers   Outplacement   
Adres Joop Geesinkweg 901-999
Postcode 1096 AZ Amsterdam
Telefoon 070-2011555
Website http://www.careersolution.nl/
E-mail info@careersolution.nl
Beoordeling/ Keurmerk NOLOC, NOBCO, CMI
Contact opnemen

CareerSolution

CareerSolution
loopbaanbegeleiding voor hoger opgeleiden

Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een outplacement of re-integratiebureau zijn bij CareerSolution aan het goede adres! U kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening die passend is voor hoger opgeleiden. Individuele begeleiding door een vaste coach, de modernste tools ter ondersteuning en een netwerk dat thuis is op de arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden.  

CareerSolution is een middelgroot bureau met 6 vestigingen. Door de ruime ervaring in het succesvol begeleiden van ervaren hoog opgeleide kandidaten is CareerSolution een van de meest toonaangevende loopbaanadviesbureaus van Nederland. Voor hoger opgeleiden de ideale partner bij het realiseren van een passend loopbaanvervolg. 
 
Opdrachtgevers zijn zowel organisaties als individuele kandidaten. Wij verzorgen zowel outplacement als re-integratie (2e spoor) trajecten.

De arbeidsmarkt voor hoger opgeleiden kenmerkt zich onder andere door een grotere diversiteit aan functies, hogere eisen aan het profiel van een sollicitant en een hogere mate van complexiteit inzake de match tussen sollicitant en organisatie. Doordat bij CareerSolution deze zaken integraal deel uitmaken van de loopbaanbegeleiding is zij bij uitstek het bureau waar hoger opgeleiden op een succesvol loopbaantraject kunnen rekenen.
 
Contact met CareerSolution

Onze loopbaantrajecten zijn altijd maatwerk waarbij zowel met opdrachtgever als met kandidaat heldere afspraken worden gemaakt over het in te zetten traject. Uiteraard zijn wij graag bereid om in een vrijblijvend gesprek de wensen met betrekking tot het gewenste traject te bespreken.

Voor een afspraak op een van onze vestigingen, belt u naar ons centrale telefoonnummer 070- 2011555 of stuurt u een e-mail naar info@careersolution.nl
 

Logo bedrijf
Re-integratie   Tweede Spoor   Eerste Spoor   Verzuimbegeleiding   Assessment   Loopbaanbegeleiding   Outplacement  
Adres Jonas Daniel Meijerplein 13-2
Postcode 1011 RE Amsterdam
Telefoon 020-7371157
Website http://www.yourlifeatwork.nl
E-mail info@yourlifeatwork.nl
Contactpersoon Danielle Glasbeek
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Noloc erkend loopbaanprofessional
Contact opnemen

Your Life At Work

Your Life At Work – Re-integratie & Outplacement

 

Ben je hoogopgeleid en op zoek naar een (nieuwe) baan? Krijg je op korte termijn een transitiebudget tot je beschikking en vraag je je af hoe je dit kunt besteden?  Your Life At Work is een CMI-gecertificeerd loopbaanadviesbureau dat Senior & Midcareer Hoogopgeleiden begeleidt in het zetten van een doelgerichte carrièrestap. Een carrièrestap die vooral (werk)plezier oplevert!
 
Onze doelgroepen
- senior hoogopgeleiden die te maken krijgen met reorganisatie en ontslag
- 40-ers die graag nog een stap naar een management positie willen maken
- 50-ers die willen zij- instromen
- 60-ers die de rest van hun (werkende) leven zinvol willen invullen
- rijksambtenaren: naar werk zowel binnen als buiten de Overheid
 
Opdrachtgevers/cliënten van Your Life At Work
- de Rijksoverheid, (o.a. Gerechtshof Amsterdam, Openbaar Ministerie, Dienst Justitiële Inrichtingen)
- de ICT sector en de financiële dienstverlening (o.a. Ordina, Fujitsu, CGI, ING, ABN AMRO)
- in het Onderwijs (o.a. Stichting AMOS. ASG)

Your Life At Work heeft een breed netwerk in diverse branches van de arbeidsmarkt en werkt nauw samen met recruiters en executive search bureaus om kandidaten/ cliënten te ondersteunen bij het vinden van de passende (droom)baan.
 
  


Logo bedrijf
Tweede Spoor   Re-integratie   Outplacement   Beroepskeuze   Loopbaanbegeleiding   50-plus  
Adres van Eeghenlaan 27
Postcode 1071 EN Amsterdam
Telefoon 088-0333008
Website http://www.outplacementverzekering.nl
E-mail info@werkcontact.nl
Beoordeling/ Keurmerk Lid van OVAL
Contact opnemen

Werkcontact

Werkgevers en werknemers bij elkaar brengen, dat is wat wij doen.

Werkcontact Re-integratie & Outplacement heeft vestigingen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord- Brabant en Zeeland. In Amsterdam zijn wij gevestigd aan de van Eeghenlaan 27.
 
Een hoge klant- en cliënttevredenheid is kenmerkend voor onze dienstverlening en van onze cliënten stroomt ruim 87% uit naar de gewenste baan.

Wij zijn gespecialiseerd in:
• Beroepskeuze en beroepskeuzetesten
• Om- en bijscholing
• Outplacement en re-integratie voor 40 en 50-plussers
• Verborgen vacatures (interne en/of nog niet gepubliceerde vacatures)

Oriënterend kennismakingsgesprek
Omdat wij het belangrijk vinden dat het klikt tussen de cliënt en de outplacement- of re-integratiecoach van Werkcontact, kunt u ter oriëntatie een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Op basis van dit gesprek kunt u beslissen of Werkcontact het bureau is dat u het beste kan begeleiden bij uw outplacement- of re-integratietraject. Werkcontact is een UWV-erkend re-integratie- en outplacementbureau en OVAL lid.  

Logo bedrijf
Re-integratie Tweede spoor   Re-integratie UWV   Werkfit   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Kingsfordweg 151
Postcode 1043 GR Amsterdam
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/amsterdam/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Michael van Bakel
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

De kortste weg naar duurzaam werk in Amsterdam

Michael van Bakel van re-integratiebureau Amplooi


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.