re-integratie kiezen logo

Outplacement specialisten in de regio Alkmaar

Vind een Outplacement specialist in Alkmaar. Alles wat u nodig heeft om een re-integratiebureau met het specialisme Outplacement te kiezen: bedrijfspresentaties, specialiteiten, keurmerken, beoordelingen en LinkedIn-profielen.


Logo bedrijf
50-plus   re-integratie tweede spoor   outplacement  
Adres Heerenweg 133
Postcode 1851 KN Alkmaar
Telefoon 06-53418131
Website http://www.activecasemanagement.nl
E-mail info@activecasemanagement.nl
Contactpersoon Jos Mulder
LinkedinBekijk het profiel
Contact opnemen

Active Case Management

Active Case Management – wij begeleiden 50-plussers weer naar een baan die bij hen past

Wat is re-integratie 2e spoor?
Na uitval door ziekte zal een werknemer normaal gesproken re-integreren bij zijn huidige werkgever. Dit kan echter niet altijd. Zo kan het zijn dat de werknemer door de ziekte zijn huidige werkzaamheden niet meer kan uitvoeren. Er moet dan gezocht worden naar aangepaste werkzaamheden, maar dit is niet altijd mogelijk. Wanneer er geen mogelijkheden zijn om de werknemer te laten re-integreren bij zijn huidige werkgever, zal er gezocht gaan worden naar de mogelijkheden van re-integratie bij een andere werkgever. Re-integratie bij de huidige werkgever wordt ook wel ‘eerste spoor’ genoemd, re-integratie bij een andere werkgever ‘tweede spoor’.

Wat kan Active Case Management betekenen voor re-integratie 2e spoor?

Gedeeltelijke werkhervatting, subsidies

Ons doel is liefst een volledige werkhervatting te realiseren. Soms is alleen een gedeeltelijke werkhervatting mogelijk. Dit kan op verschillende manieren ingevuld worden. Afhankelijk van de situatie kunnen hierover afspraken worden gemaakt. Alle voor u gunstige financiële regelingen zijn bij ons bekend. Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Denk aan:
• Proefplaatsing
• Detachering- / uitzendcontract
• Direct overgaan naar een andere werkgever
• Welke subsidies 


Rapportages
Als opdrachtgever hoeft u zich hierover niet druk te maken. Van Active Case Management ontvangt u periodiek heldere rapportages over de verrichte activiteiten en de nog te nemen stappen.

Arbeidsdeskundige rapportage
Wij bekijken samen met de opdrachtgever of het ‘Poortwachtersdossier’ voldoet aan de wettelijke verplichtingen . Active Case Management werkt nauw samen met een regsister arbeidsdeskundige voorheen werkzaam bij het UWV, iemand die op de hoogte is van de meest recente regelgeving op dit gebied. Op verzoek kan ook een arbeidsdeskundige rapportage worden opgesteld voor uw medewerker.

Een geslaagd 2e spoortraject
Hulp inroepen van een capabele re-integratieadviseur, zoals Active Case Management zal de kans van slagen van een traject 2e spoor flink vergroten. Heeft u een werknemer die een tweede spoortraject wil doorlopen? Of bent u zelf een werknemer die een dergelijk traject wil volgen? Neem gerust contact met ons op.


Logo bedrijf
Re-integratie Tweede Spoor   Re-integratie UWV   Werkfit Maken   Naar Werk   Outplacement   Loopbaanbegeleiding  
Adres Jan Ligthartstraat 1
Postcode 1817 MR Alkmaar
Telefoon 088-0223888
Website https://www.amplooi.nl/vestigingen/alkmaar/
E-mail info@amplooi.nl
Contactpersoon Marc Oostermeyer
LinkedinBekijk het profiel
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk
Contact opnemen

Amplooi

Amplooi - de kortste weg naar duurzaam werk


Amplooi is een landelijke specialist in arbeidsmobiliteit. Met ruim 35 enthousiaste mobiliteitsexperts en arbeidsmakelaars helpen wij werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. Dit doen we zowel voor werknemers met een loopbaanvraagstuk alsvoor werknemers die langdurig verzuimen of onverhoopt boventallig zijn geworden.

Amplooi gaat uit van een balans tussen maatschappelijk bewustzijn en zakelijke effectiviteit. We kijken daarom niet alleen naar de menselijke kant van het verhaal, maar houden ook het eindresultaat scherp voor ogen. Naar onze klanten zijn we transparant over de voortgang en de resultaten. Via een goed beveiligde online portal kunnen dossiers te allen tijde worden bekeken.

Ons plaatsingspercentage is bovengemiddeld hoog (48% bij re-integratie en 68% bij outplacement). Daarnaast helpt Amplooi ook loonsancties van het UWV in 2e spoortrajecten te voorkómen door deskundige en hoogwaardige rapportages. Ook bij loopbaancoaching staat de mens centraal en zorgen we altijd voor individueel maatwerk en persoonlijke begeleiding door een coach uit de regio. Mede hierdoor wordt onze kwaliteit met 3 sterren beoordeeld bij het Blik Op Werk-keurmerk.