re-integratie kiezen logo

Logo bedrijf
Re-integratie UWV  Werkfit Maken  Naar Werk  Arbeidsdeskundig Onderzoek  Jobcoaching  Social Return  Arbo 
Adres Zwarteweg 110D
Postcode 1431VM Aalsmeer
Telefoon 085-4895879
Website https://www.werkreturn.nl
E-mail info@werkreturn.nl
Contact opnemen

Werkgroup

Werkgroup helpt zowel werknemer als werkgever via verschillende diensten om stabieler en vooral beter te werken. Werkgroup bestaat uit Werkreturn, Werkverzuim en Werkassist. Werkreturn biedt re-integratie trajecten aan om zo mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gemakkelijker aan een baan te helpen. Naast gangbare re-integratie trajecten, bieden wij extra ondersteuning aan zowel kandidaat als werkgever. Dit kan in de vorm van arbodienstverlening (Werkverzuim) of HR-consultancy (Werkassist).

Waarom Werkreturn?

Werkgroup heeft drie unieke eigenschappen:

Intensieve begeleiding

De kandidaat geniet tijdens het gehele traject persoonlijke én intensieve begeleiding van onze ervaren job coaches. 

Breed netwerk

Werkreturn heeft een breed netwerk van werkgevers en gemeenten. Hierdoor zijn er voor onze kandidaten volop kansen en mogelijkheden. 

Trajecten op maat

Iedere kandidaat en werkgevers is uniek. Iedereen heeft bepaalde kwaliteiten en verdient daarom een kans. Onze re-integratietrajecten sluiten hierop naadloos aan.

Hoe ziet het re-integratie traject van Werkreturn eruit?

De kandidaat doorloopt in totaal vier verschillende fasen tijdens zijn/haar re-integratie traject. Deze vier fasen zijn:

  • Intakefase - De kandidaat heeft een kennismaking en CV-check met de coach van Werkreturn.
  • Oriëntatiefase - De kandidaat wordt intensief voorbereid op vaardigheden als presenteren én solliciteren.
  • Arbeidsmarktfase - De kandidaat gaat actief solliciteren op passende vacatures.
  • Uitstroomfase - De kandidaat wordt door Werkreturn volledig ondersteund bij én na de indiensttreding.

Het re-integratie traject helpt mensen aan een duurzame baan. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden en kansen. Dat doen we met een gedegen intake en met een oprechte inschatting voor de toekomst. We stellen een plan van aanpak op én begeleiden de kandidaat naar een stabiele baan, participatieplek of een ander gezamenlijk gesteld doel.

Vervolgens gaat de job coach samen met de kandidaat aan de slag. Persoonlijk en kritisch worden CV, gesprekstechnieken en houding besproken. Deze persoonlijke begeleiding geeft een stabiele basis voor de eerste gesprekken bij werkgevers. Zodra werkgever en kandidaat elkaar vinden begeleidt Werkreturn beide partijen gedurende het eerste half jaar.

Ook arbodienstverlening (Werkverzuim) én HR-dienstverlening (Werkassist)

Zijn er andere uitdagingen op het pad van de kandidaat ontstaan, dan lossen wij die ook op. Zo hebben wij in ons netwerk arbeidsdeskundigen en arbo-artsen beschikbaar. Zij doen hun werk via ons Werkverzuim tak en kunnen altijd worden ingezet als dat nodig is. Mochten er op het gebied van HR uitdagingen zijn, dan kan Werkassist in actie komen.