reintegratiekiezen-logo-md

Reïntegratiebedrijven in de regio Heerlen

Vind een reïntegratiebureau in Heerlen voor begeleiding van uw reïntegratietraject. Alles wat u nodig heeft om een goed reïntegratiebedrijf te kiezen: bedrijfsprofielen, beoordelingen, LinkedInprofielen en contactgegevens.


Logo bedrijf
Arbeidshandicap   Coaching   Loopbaanbegeleiding   Ondernemerschap   Outplacement   Poortwachter   Tweede spoor   Wajong   Werkplekonderzoek  
Adres Stationsstraat 46
Postcode 6411 NK Heerlen
Telefoon 0800-7378278
Website http://www.usgrestart.nl
E-mail info@usgrestart.nl

USG Restart

U bent ziek (geweest) en kunt niet meer terugkeren naar uw oude werkplek. Uw werkgever heeft ook geen ander werk voor u. Dan komt u in aanmerking voor ondersteuning bij uw terugkeer naar de arbeidsmarkt door middel van een loopbaancoach / re-integratieconsulent. Dit wordt een re-integratie tweede spoor-traject genoemd. Dit wordt betaald door de werkgever. 
 
Intakegesprek 
Tijdens het intakegesprek maakt u kennis met onze loopbaancoach en gaat u samen inhoudelijk in op uw persoonlijke situatie, uw loopbaan en de mogelijkheden ten aanzien van ander werk. In dit gesprek bespreekt de coach met u de verwachtingen en het begeleidingstraject voor u het beste geschikt. Ons doel is u zo goed mogelijk te begeleiden naar een passende functie.
 
Kansen vergroten 
Wat volgt is het vergaren van kennis die uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten. U leert hoe u zich (beter) kunt presenteren, u krijgt sollicitatietraining en diverse andere vaardigheidstrainingen. Tijdens individuele gesprekken met de loopbaancoach worden de ontwikkelingen getoetst en zo nodig bijgesteld. Het belangrijkste uitgangspunt tijdens dit traject is dat er wordt gekeken – eventueel in overleg met de arbeidsdeskundige - naar uw mogelijkheden om zo aansluiting te vinden bij nieuw, passend en duurzaam werk. 
 
Verkenning arbeidsmarkt 
Het vinden van een nieuwe baan gaat niet vanzelf. Het verkennen van de arbeidsmarkt is hierbij een belangrijke fase. Door in contact te komen met mensen uit het werkveld van uw keuze en online onderzoek krijgt u letterlijk inzicht in de arbeidsmarkt. Hiermee creëert u verdieping van uw zoektocht en kunt u gerichter zoeken naar ander werk. 
 
Deskundigheid staat voorop 
Uw loopbaancoach heeft ruime ervaring in het begeleiden van re-integratietrajecten. Deskundigheid staat hierbij voorop. Hij of zij spreekt de taal van de regio en kent de lokale arbeidsmarkt. Als onderdeel van uitzendorganisatie USG People is er een groot netwerk aan werkgevers waar uw loopbaancoach uit kan putten. 
 
Wat kunt u verwachten?
Ieder traject is uniek en daarom gaan wij uit van uw persoonlijke begeleidingsbehoefte. USG Restart gelooft dat u waarschijnlijk wel weet wat u eigenlijk wilt: een leuke baan. Daarom houden wij er een eigen visie en werkwijze op na om u zo effectief mogelijk de arbeidsmarkt te laten bewerken. 
 
Voor de werkgever
Stelt u zich eens voor dat uw medewerker in verband met ziekte herplaatst moet worden. Er zijn binnen uw organisatie geen herplaatsingsmogelijkheden. Wij helpen u graag bij dit probleem. USG Restart begeleidt uw medewerker bij het gehele proces van het (re)activeren en extern re-integreren conform de Wet verbetering Poortwachter. Wij helpen u met de dossieropbouw om uw financiële risico’s te beperken. Voor specialistische zaken hebben wij ervaren arbeidsdeskundigen in dienst. 
 
Arbeidsdeskundig advies
USG Restart heeft eigen arbeidsdeskundigen in dienst die de Wet verbetering Poortwachter door en door kennen. Bent u vastgelopen in een poortwachtertraject of wilt u van gedachten wisselen over de aanpak in een specifieke situatie? Met ons arbeidsdeskundig advies brengen wij u graag weer op het juiste spoor. Ook kan er snel worden geschakeld bij bijvoorbeeld werkplekonderzoek, ondersteunen arbeidsdeskundigen ook de mobiliteitscoaches bij casuïstiekbespreking en intervisie. 
 
Meer informatie
Voor advies of meer informatie neemt u contact op met USG Restart via telefoonnummer 0800-7378278, stuur een e-mail naar info@usgrestart.nl, bezoek www.usgrestart.nl of vul hier het contactformulier in.  

USG Restart heeft vestigingen in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Enschede, Gorinchem, Gouda, Groningen, Hardenberg, Heerenveen, Heerlen, Lelystad, Nijmegen, Rijswijk, Roermond, Rotterdam, Tiel, Tilburg, Utrecht en Zwolle. 


Logo bedrijf
Eerste Spoor   Tweede Spoor   Derde Spoor   NAH   Autisme   Burnout   Kanker   Cardiale Problemen   Mentale Klachten  
Adres Jan Campertstraat 5
Postcode 6416 SG Heerlen
Telefoon 026-3397522
Website http://www.effectyf.nl
E-mail info@effectyf.nl
Beoordeling/ Keurmerk Blik op Werk Keurmerk, OVAL

Effectyf

Effectyf: succesvol re-integreren op maat

Effectyf verzorgt re-integratie- en coachingstrajecten op maat. Ieder persoon is anders en elke situatie vraagt om een unieke aanpak. Wij kiezen voor maatwerk. Persoonlijk, betrokken, en klantgericht. Zo halen wij het beste uit mensen in uw en hun eigen belang. Wij maken het verschil dankzij onze mensen en onze werkwijze.
 
Effectyf levert maatwerk voor:
1. Re-integreren in eigen of aangepast werk (1e spoor)
2. Uitstroom naar een andere organisatie (2e spoor)
 
Onze specialismen
Onze ervaren coaches hebben zich gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met:
• Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)
• Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
• Kanker, of hersteld daarvan
• Burn-out
• Mentale klachten
• Cardiale problemen
 
De coach heeft uitgebreide kennis van deze ziektebeelden en de beperkingen die dit met zich mee kan brengen. Is tijdens het traject aanvullende, specialistische ondersteuning noodzakelijk, dan schakelen wij direct met diverse partners (o.a. revalidatieartsen, psychologen).
 
Onze mensen
Onze coaches zijn vakmensen. Betrokken specialisten met up-to-date kennis en brede ervaring. In staat snel het juiste traject op te starten. Doelgericht werken aan een succesvolle re-integratie. Wij laten niet los voordat u uw doel bereikt.
 
Onze werkwijze
In onze werkwijze draait het om een persoonlijke benadering en ‘coaching on the job’. De coach stelt een maatwerktraject op met de werknemer én werkgever. Wij adviseren over de mogelijkheden en inventariseren de behoeften en wensen van de betrokken partijen. Dit vertalen wij in een maatwerk ‘plan van aanpak’. Zo is direct duidelijk welke stappen wij nemen en hoe wij kunnen bijdragen aan een Poortwachter-proof resultaat. De coach begeleidt en observeert de werknemer op de werkplek. Dankzij ‘coaching on the job’ behalen wij sneller resultaat en realiseren wij duurzame re-integratie.
 
Effectyf is een landelijk opererende organisatie, tevens onderdeel van de Jobstap Groep. Wij hebben vestigingen en werklocaties in  Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Delft, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Heerlen, Nijmegen, Oosterbeek, Rotterdam, Tiel, Utrecht, Venlo, Zutphen en Zwolle. Ook Friesland, Groningen, Drenthe en Zeeland behoren tot ons werkgebied.